Звездата от Комиците Ненчо Илчев таи тежка психологическа травма от младежките си

...
Звездата от Комиците Ненчо Илчев таи тежка психологическа травма от младежките си
Коментари Харесай

След гавра на надрусани мутри, обичан актьор от Комиците лежал в лудница

 Звездата от " Комиците "  Ненчо Илчев таи тежка психическа травма от младежките си години, която го е докарала до престой в психиатрично заведение, разкриват негови другари. 

Екранният отец Григорий е бил атакуван от тайфа друсани борци в пика на мутренските години в средата на 90-те. Като голобрад студент надареният магьосник се прибирал в скромната си квартира след нощен ваучър, когато на улицата без никакъв мотив бил обкръжен от команда дебеловрати, които решили да се гаврят с него. Карали го да пълзи на четири крайници, да лае като куче, даже да препикае улично дръвче. 

Ненчо толкоз се травмирал от случая, че му се наложило да посещава столичния психо диспансер. Месеци след случая го било боязън да излиза от вкъщи си и гълтал шепи успокоителни. Илчев признава, че до през днешния ден не е добре с нервите и постоянно изпада в депресивни положения, смее се или плаче без причина. Актьорът отдава проблемите си на борческата подигравка преди повече от две десетилетия, предават от " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР